PåskCon

VIII

När

22 – 23 april 2022

Var

Klockargården
Forsells väg 14, Sävar

Kontakt

Kontakta oss på vår mejl
kontakt@paskcon.se

Historia

PåskCon är ett rollspelskonvent för alla! Vi riktar oss till gamla som nya spelare, tanken är att PåskCon ska kunna vara en plats för de som vill testa på rollspel. Idén om PåskCon föddes på SävCon XII och håller fortfarande igång.

Då PåskCon är tänkt att vara ett mindre konvent så passar vi även på att göra det till Sveriges mysigaste rollspelskonvent. Istället för att ha en skola som lokal håller vi till i en herrgård för att höja mysfaktorn. Mycket under konventet gör vi för att man ska lära känna andra inom spelhobbyn och vi har en del aktiviteter som är tänkt att stärka den grupp som deltar.

 

Nutid

Efter en tid av digitala möten och spelträffar, så kan vi äntligen skapa en fysiskt tillställning där vi äntligen får spela rollspel!

PåskCon återvänder nu med ännu ett rollspelskonvent för våra deltagare och denna gång i en fysisk upplaga!

Visst syns vi på PåskCon?

Kostnad

När du deltar så blir du även medlem i föreningen Sävspel för aktuellt verksamhetsår.

50kr

26 år eller yngre

75kr

27 år eller äldre

Schema

Spelschema kommer att skickas ut då anmälan har stängt och schemat har skapats. Grundschemat här under uppdateras löpande med information och länkar, se till att återkomma ofta.

Vrid på mobilen om du tycker schemat är svårläst.

Fredag 22/4

11.45 Invigning
12.00 – 16.00 Spelpass 1
16.00 – 17.30 Middagspaus
17.30 – Spelkväll (brädspel, tv-spel m.m.)

Lördag 23/4

09.00 – 13.00 Spelpass 2
13.00 – 14.00 Lunchpaus
14.00 – 18.00 Spelpass 3
18.00 Avslutning

Rollspelen på konventet

Den sista måltiden

Ägg, förräderi, uppståndelse från de döda, korsfästelse och sista måltider. Vad kan vara mer påskigt än Alien – The Roleplaying Game?

Gudarnas Vagn

Ni är rymdfraktare på stjärnkryssaren USCSS Montero, fraktandes dussintals tankrar med farlig Tritium gas mellan Anchorpoint Stationen och Gränsen.

Wanted

Saints and sinners, stuck on death row and one last chance to redeem themself. Will you take it?

Anmälan

Till PåskCon VIII så har vi endast enskild anmälan. Om ni är ett lag som anmäler er så kom tillsammans på ett lagnamn innan anmälan öppnar och skriv sedan ert lagnamn i rutan efter att ni kryssat i att ni tillhör ett lag.

Här intill hittar du länkar till anmälan för deltagare, spelledare och scenarioförfattare. Du hittar mer information på respektive sida.

Betalning görs i samband med anmälan och detta år tar vi endast betalning via Swish eller banköverföring.

Deltagaranmälan

För dig som vill delta

Scenarioförfattare

För dig som vill skriva ett scenario

Anmälan är stängd

Bli konventshjälte

Vi behöver din hjälp! Visa oss dina superkrafter och låt oss slå ihop våra krafter för att skapa de bästa konventen människan någonsin skådat.

Som konventshjälte är du med och planerar och hjälper till under våra verksamheter med allt från brädspelskvällar till våra konvent. Vi behöver alltid hjältar på våra konvent. Utan hjältar, inget konvent.

SävCon är inget undantag, skriv upp dig idag genom att klicka på knappen här intill.

Konventsledning

Konventsledningen leder arbetet med planeringen inför, under och efter konventet. Konventsledningen består av en arbetsgrupp med stöd av konventsadministratörer

Simon Lundgren

Konventsadministratör

Nils Lundgren

Konventsadministratör